Stołówka szkolna

warzywa_low

Obiady w naszej stołówce szkolnej przygotowujemy zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia w oparciu tylko o naturalne produkty, przy wykorzystaniu warzyw i owoców pochodzących w większości z ekologicznych upraw. Dużym atrybutem jest fakt uwzględniania w menu również upodobań smakowych naszych uczniów.

Śniadanie i podwieczorek podawany jest dzieciom z Punktu Przedszkolnego.

Koszt obiadu

Osoby, które nie uregulowały płatności
za poprzednie miesiące !!!
proszone są o pilne uregulowanie zaległości.

  1. Cena jednego obiadu dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,50 zł.,
  2. Cena jednego obiadu dla ucznia Szkoły Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,80 zł.,
  3. Cena jednego obiadu dla pracownika Szkoły Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej 3,60 zł.
  4. Wpłaty za obiady należy dokonywać do 15 dnia następnego miesiąca, natomiast za miesiąc czerwiec do 30 czerwca, przelewem na rachunek bankowy BS Krasnystaw O/ Siennica Różana Nr 07 8200 1021 2003 2100 1935 0009 odbiorca – Zespół Szkół w Siennicy Różanej, Siennica Różana 257 22-304 Siennica Różana.

Jadłospis

Śniadanie

  • PPieczywo mieszane, masło polędwica sopocka, pomidor ,ogórek ,ser żółty,
    Herbata z cytryna, woda,

Obiad

  • Zupa jarzynowa, chleb;
    Ryż z sosem mięsnym, pomidor;
    Kompot owocowy, woda.

Podwieczorek

  • Kanapki (pieczywo mieszane, masło, kiełbasa krakowska,),marchewka;
    Kakao.

Śniadanie

  • Pieczywo mieszane, masło, polędwica sopocka, , pomidor, ogórek;
    Herbata owocowa, kawa inka, woda;

Obiad

  • Zupa kaszubska, chleb;
    Pulpety, kasza jęczmienno-gryczana, buraczki zasmażane;
    Kompot owocowy, woda;

Podwieczorek

  • Serek smakowy, marchewka.

Śniadanie

  • Pieczywo mieszane, masło, polędwica sopocka ,ogórek , pomidor, jajko, zupa mleczna z makaronem,
    Herbata z cytryna, woda, kakao;

Obiad

  • Zupa fasolowa, chleb;
    Kopytka, marchewka z chrzanem, jabłko;
    Kompot owocowy, woda;

Podwieczorek

  • Placki na zsiadłym mleku, dżem truskawkowy, mleko.

Śniadanie

  • Pieczywo mieszane, masło, polędwica sopocka, ogórek, pomidor, ser żółty,
    Kawa inka, herbata owocowa z cytryną, woda.

Obiad

  • Zupa szczawiowa, chleb;
    Kotlet z mortadeli, ziemniaki, mizeria;
    Kompot owocowy.

Podwieczorek

  • Kisiel owocowy, marchewka.

Śniadanie

  • Pieczywo mieszane, masło, polędwica sopocka ,ogórek, pomidor , dżem truskawkowy,
    Herbata owocowa z cytryną, woda.

Obiad

  • Zupa krupnik, chleb; Ryba panga smażona, ziemniaki, surówka z kwaszonej kapusty;
    Kompot owocowy

Podwieczorek

  • Drożdżówka, mleko.