
Obiady w naszej stołówce szkolnej przygotowujemy zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia w oparciu tylko o naturalne produkty, przy wykorzystaniu warzyw i owoców pochodzących w większości z ekologicznych upraw. Dużym atrybutem jest fakt uwzględniania w menu również upodobań smakowych naszych uczniów.
Koszt obiadu
- Cena jednego obiadu dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 3,00 zł.,
- Cena jednego śniadania dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,50 zł.,
- Cena jednego podwieczorku dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,50 zł.,
- Cena jednego obiadu dla ucznia Szkoły Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 4,00 zł.,
- Wpłaty za obiady należy dokonywać do 15 dnia następnego miesiąca, natomiast za miesiąc czerwiec do 30 czerwca, przelewem na rachunek bankowy BS Krasnystaw O/ Siennica Różana Nr 07 8200 1021 2003 2100 1935 0009 odbiorca – Szkoła Podstawowa im. Synów Pułku w Siennicy Różanej, Siennica Różana 257, 22-304 Siennica Różana.
Jadłospis
Obiad
-
Zupa kalafiorowa, chleb; Sos drobiowy, ryż, ogórek kiszony; Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Parówki z szynki, bułka, ketchup, owoc;
Śniadanie
-
Bułka parówka, bułka grahamka, masło, kiełbasa żywiecka, ser żółty, ogórek, Herbata owocowa, kakao;
Obiad
-
Zupa brokułowa, chleb; Kotlet mielony, ziemniaki, buraczki; Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Bułka, dżem brzoskwiniowy, mleko, owoc;
Śniadanie
-
Bułka parówka, bułka grahamka, masło, szynka mozaikowa, banan, pomidor; Herbata owocowa, kawa inka;
Obiad
-
Zupa, barszcz biały z jajkiem, chleb; Kopytka z masłem, herbatniki; Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Kanapki (bułka, masło, szynka mozaikowa, pomidor);
Śniadanie
-
Bułka wrocławska, bułka grahamka, szynka mozaikowa, ogórek Herbata owocowa, kakao;
Obiad
-
Zupa koperkowa z makaronem, chleb; Paluszek rybny, ziemniaki, surówka z warzyw mieszanych; Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Placki na zsiadłym mleku, owoc, mleko;
Śniadanie
-
Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, szynka mozaikowa, zupa mleczna – kasza manna, pomidor; Herbata owocowa;
Obiad
-
Zupa z kurczakiem, marchewką i groszkiem, chleb; Makaron z serem; Sok owocowy;
Podwieczorek
-
Wafelek czekoladowy, owoc;
Śniadanie
-
Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, kiełbasa krakowska, ogórek; Herbata owocowa, kawa inka;