Stołówka szkolna

warzywa_low

Obiady w naszej stołówce szkolnej przygotowujemy zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia w oparciu tylko o naturalne produkty, przy wykorzystaniu warzyw i owoców pochodzących w większości z ekologicznych upraw. Dużym atrybutem jest fakt uwzględniania w menu również upodobań smakowych naszych uczniów.

Śniadanie i podwieczorek podawany jest dzieciom z Punktu Przedszkolnego.

Koszt obiadu

Osoby, które nie uregulowały płatności
za poprzednie miesiące !!!
proszone są o pilne uregulowanie zaległości.

  1. Cena jednego obiadu dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 2,50 zł.,
    1. Cena jednego śniadania dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,00 zł.,
    2. Cena jednego podwieczorku dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,50 zł.,
  2. Cena jednego obiadu dla ucznia Szkoły Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 3,50 zł.,
  3. Wpłaty za obiady należy dokonywać do 15 dnia następnego miesiąca, natomiast za miesiąc czerwiec do 30 czerwca, przelewem na rachunek bankowy BS Krasnystaw O/ Siennica Różana Nr 07 8200 1021 2003 2100 1935 0009 odbiorca – Szkoła Podstawowa im. Synów Pułku w Siennicy Różanej, Siennica Różana 257, 22-304 Siennica Różana.

Jadłospis

Śniadanie

  • Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, polędwica sopocka, ser żółty, pomidor;
    Herbata owocowa z cytryną, kakao;

Obiad

  • Zupa ziemniaczana, chleb;
    Kluski śląskie, mus owocowy;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Kanapki ( bułka wrocławska, masło, polędwica sopocka) ketchup, ogórek, mleko.

Śniadanie

  • Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, polędwica sopocka, rzodkiewka;
    Herbata owocowa z cytryną, mleko;

Obiad

  • Zupa jarzynowa, chleb;
    Pulpety w sosie, kasza jęczmienno-gryczana, ogórek kiszony;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Budyń, pomarańcz;

Śniadanie

  • Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, polędwica sopocka, ogórek;
    Herbata owocowa z cytryną, kawa inka;

Obiad

  • Zupa szczawiowa z jajkiem, chleb;
    Spaghetti z sosem mięsnym;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Płatki kukurydziane na mleku, jabłko;

Śniadanie

  • Bułka wrocławska, bułka grahamka, kiełbasa żywiecka, pomidor, szczypior, pasta jajeczna;
    Herbata owocowa z cytryną, kawa inka;

Obiad

  • Zupa grochowa, chleb;
    Ryż z jabłkami, śmietana;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Tosty, masło, dżem, kakao, pomarańcz;

Śniadanie

  • Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, kiełbasa żywiecka, ser żółty, ogórek;
    Herbata owocowa z cytryną, kakao;

Obiad

  • Zupa pieczarkowa, chleb;
    Paluszki rybne, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Drożdżówka, mleko, owoc;

Jadłospis tygodniowy może ulec zmianie z powodów technologicznych i przypadków losowych.

Skip to content