Obiady w naszej stołówce szkolnej przygotowujemy zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia w oparciu tylko o naturalne produkty, przy wykorzystaniu warzyw i owoców pochodzących w większości z ekologicznych upraw. Dużym atrybutem jest fakt uwzględniania w menu również upodobań smakowych naszych uczniów.
Koszt obiadu
- Cena jednego obiadu dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 3,00 zł.,
- Cena jednego śniadania dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,50 zł.,
- Cena jednego podwieczorku dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,50 zł.,
- Cena jednego obiadu dla ucznia Szkoły Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 4,00 zł.,
- Wpłaty za obiady należy dokonywać do 15 dnia następnego miesiąca, natomiast za miesiąc czerwiec do 30 czerwca, przelewem na rachunek bankowy BS Krasnystaw O/ Siennica Różana Nr 07 8200 1021 2003 2100 1935 0009 odbiorca – Szkoła Podstawowa im. Synów Pułku w Siennicy Różanej, Siennica Różana 257, 22-304 Siennica Różana.
Jadłospis
Śniadanie
-
Pieczywo mieszane, masło, szynka gotowana, ogórek kiszony; Herbata owocowa, kakao;
Obiad
-
Zupa ziemniaczana z kiełbasą, chleb; Ryż z jabłkami, wafelek – szkoła, pomarańcz – przedszkole; Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Placki na zsiadłym mleku, mus jogurtowo – owocowy;
Śniadanie
-
Bułka parówka, bułka grahamka, masło, szynka gotowana, serek ziołowy, rzodkiewka; Herbata owocowa, kakao;
Obiad
-
Zupa rosół z makaronem; Kotlet drobiowy, ziemniaki, surówka colesław, mandarynka; Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Budyń czekoladowy, owoc;
Śniadanie
-
Płatki owsiane na mleku, bułka, masło, dżem, roladki z omleta na słodko, banan; Herbata owocowa;
Obiad
-
Zupa z kurczakiem, marchewką i groszkiem, chleb; Pierogi z serem, śmietana; Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Kanapki sandwich(bułka, wędlina, ser żółty), ketchup, kawa inka;
Śniadanie
-
Kanapki z masłem, serem żółtym, pomidor; serek naturalny; Herbata owocowa, kawa inka;
Obiad
-
Zupa kapuśniak, chleb, Makaron z serem, mus owocowy; Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Parówki z szynki, bułka, ketchup, kakao;
Śniadanie
-
Bułka parówka, bułka grahamka, masło, szynka gotowana, pomidor; Herbata owocowa, kakao;
Obiad
-
Zupa ogórkowa, chleb; Paluszek rybny, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej; Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Mus owocowy;