Obiady w naszej stołówce szkolnej przygotowujemy zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia w oparciu tylko o naturalne produkty, przy wykorzystaniu warzyw i owoców pochodzących w większości z ekologicznych upraw. Dużym atrybutem jest fakt uwzględniania w menu również upodobań smakowych naszych uczniów.
Koszt obiadu
- Cena jednego obiadu dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 3,00 zł.,
- Cena jednego śniadania dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,50 zł.,
- Cena jednego podwieczorku dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,50 zł.,
- Cena jednego obiadu dla ucznia Szkoły Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 4,00 zł.,
- Wpłaty za obiady należy dokonywać do 15 dnia następnego miesiąca, natomiast za miesiąc czerwiec do 30 czerwca, przelewem na rachunek bankowy BS Krasnystaw O/ Siennica Różana Nr 07 8200 1021 2003 2100 1935 0009 odbiorca – Szkoła Podstawowa im. Synów Pułku w Siennicy Różanej, Siennica Różana 257, 22-304 Siennica Różana.
Jadłospis
Śniadanie
-
Pieczywo mieszane, masło, szynka wędzona, jajko, ogórek kiszony; Herbata owocowa, kakao;
Obiad
-
Zupa meksykańska, chleb; Ryż z jabłkami, śmietana; Sok owocowy;
Podwieczorek
-
Kanapki z miodem, mleko, banan;
Śniadanie
-
Pieczywo mieszane, masło, dżem, kasza manna na mleku; Herbata owocowa;
Obiad
-
Zupa ogórkowa, chleb; Mortadela smażona, ziemniaki, pomidor z cebulką; Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Pankejki, mleko, jabłko, banan;
Śniadanie
-
Pieczywo mieszane, masło, szynka wędzona, ogórek; Herbata owocowa, kawa inka;
Obiad
-
Zupa fasolowa, chleb; Pierogi z serem, śmietana; Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Sandwiche, ketchup, kakao, pomidor;
Śniadanie
-
Pieczywo mieszane, masło, ser żółty, pomidor, pasta jajeczna; Herbata owocowa, kawa inka;
Obiad
-
Zupa pomidorowa z makaronem; Gulasz wieprzowy, kasza jęczmienno – gryczana, surówka z kapusty czerwonej; Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Jogurt owocowy, chrupki kukurydziane;
Śniadanie
-
Pieczywo mieszane, masło, kiełbasa szynkowa, pomidor; Herbata owocowa, kakao;
Obiad
-
Zupa marchewkowa z ryżem, chleb, Panga smażona, ziemniaki, surówka z warzyw mieszanych; Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Wafelek;