Stołówka szkolna 2

Stołówka szkolna

placeholder

Jadłospis

Śniadanie

  • Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, polędwica sopocka, pomidor, dżem;
    Herbata owocowa z cytryną;

Obiad

  • Zupa krupnik, chleb;
    Gulasz mięsno – warzywny, ziemniaki, ogórek kiszony;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Kanapki( bułka wrocławska, polędwica sopocka, masło), ogórek;

Śniadanie

  • Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, kiełbasa szynkowa, ogórek;
    Herbata owocowa z cytryną, mleko;

Obiad

  • Zupa ziemniaczana, chleb;
    Kotlet schabowy z fileta drobiowego, ziemniaki, surówka z sałaty lodowej;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Racuchy z jabłkiem, kakao;

Śniadanie

  • Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, polędwica sopocka, pomidor;
    Herbata owocowa z cytryną, kakao;

Obiad

  • Zupa barszcz czerwony, chleb;
    Naleśniki z serem, śmietana;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Zapiekanka(bułka wrocławska, masło, kiełbasa szynkowa),ketchup, kawa inka, pomidor;

Śniadanie

  • Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, kiełbasa szynkowa, jajko, ogórek;
    Herbata owocowa z cytryną, kawa inka;

Obiad

  • Zupa pieczarkowa, chleb;
    Pulpety w sosie koperkowym, ziemniaki, surówka z białej kapusty;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Murzynek, mleko, jabłko;

Śniadanie

  • Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, polędwica sopocka, pomidor;
    Herbata z cytryną, kakao;

Obiad

  • Zupa ogórkowa, chleb;
    Mintaj smażony, ziemniaki, surówka z kwaszonej kapusty;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Bułka, miód, mleko;