Stołówka szkolna

Jadłospis
Śniadanie
-
Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, szynka wędzona, pomidor;
Herbata owocowa z cytryną, kawa inka;
Obiad
-
Zupa pomidorowa z makaronem, chleb;
Kluski śląskie;
Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Kanapki( bułka wrocławska, masło, szynka wędzona), ogórek, kakao;
Śniadanie
-
Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, szynka wędzona, rzodkiewka, ogórek, ser żółty;
Herbata owocowa z cytryną, kakao;
Obiad
-
Zupa brokułowa, chleb;
Gulasz drobiowy, kasza jęczmienno–gryczana, pomidor z cebulką, pomarańcz;
Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Zapiekanki( bułka wrocławska, szynka wędzona, ser żółty) ketchup, pomidor, kawa inka;
Śniadanie
-
Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, szynka wędzona, pomidor, zupa mleczna – płatki na mleku;
Herbata owocowa z cytryną; ;
Obiad
-
Zupa barszcz biały, chleb;
Ryż z jabłkami, śmietana, mus owocowy;
Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Placki na zsiadłym mleku, dżem, mleko, mandarynka;
Śniadanie
-
Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, kiełbasa żywiecka, ogórek, jajko;
Herbata owocowa z cytryną, kakao;
Obiad
-
Zupa marchewkowa, chleb;
Fasolka po bretońsku, chleb;
Soczek owocowy ze słomką;
Podwieczorek
-
Jogurt owocowy, herbatniki;
Śniadanie
-
Bułka wrocławska, bułka grahamka, masło, kiełbasa żywiecka, pomidor, ogórek;
Herbata z cytryną, kawa inka;
Obiad
-
Zupa ogórkowa, chleb;
Kotlet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kwaszonej, jabłko;
Kompot owocowy;
Podwieczorek
-
Mus owocowy;