Stołówka szkolna

warzywa_low

Obiady w naszej stołówce szkolnej przygotowujemy zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia w oparciu tylko o naturalne produkty, przy wykorzystaniu warzyw i owoców pochodzących w większości z ekologicznych upraw. Dużym atrybutem jest fakt uwzględniania w menu również upodobań smakowych naszych uczniów.

Śniadanie i podwieczorek podawany jest dzieciom z Punktu Przedszkolnego.

Koszt obiadu

Osoby, które nie uregulowały płatności
za poprzednie miesiące !!!
proszone są o pilne uregulowanie zaległości.

  1. Cena jednego obiadu dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,50 zł.,
  2. Cena jednego obiadu dla ucznia Szkoły Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,80 zł.,
  3. Cena jednego obiadu dla pracownika Szkoły Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej 3,60 zł.
  4. Wpłaty za obiady należy dokonywać do 15 dnia następnego miesiąca, natomiast za miesiąc czerwiec do 30 czerwca, przelewem na rachunek bankowy BS Krasnystaw O/ Siennica Różana Nr 07 8200 1021 2003 2100 1935 0009 odbiorca – Zespół Szkół w Siennicy Różanej, Siennica Różana 257 22-304 Siennica Różana.

Jadłospis

Śniadanie

  • Pieczywo mieszane, masło, wędlina*, warzywo, ser;
    Herbata owocowa;

Obiad

  • Zupa barszcz czerwony, chleb;
    Spaghetti;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Kanapki;

Śniadanie

  • Pieczywo mieszane, masło, wędlina, warzywo, parówka Hot-Dog;
    Herbata owocowa;

Obiad

  • Zupa krupnik;
    Pyzy z mięsem;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Racuchy, herbata, dżem;

Śniadanie

  • Pieczywo mieszane, wędlina*, warzywo, zupa mleczna;
    Herbata owocowa;

Obiad

  • Zupa serowa;
    Udko, ziemniaki, sałatka;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Herbatniki;

Śniadanie

  • Pieczywo mieszane, masło, wędlina*, warzywo, twaróg;
    Herbata owocowa, kawa Inka;

Obiad

  • Zupa kalafiorowa, chleb;
    Bigos, chleb – szkoła;
    Gulasz, ziemniaki, ogórek kiszony – przedszkole;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Budyń;

Śniadanie

  • Pieczywo mieszane, masło, wędlina*, tuńczyk, warzywo;
    Herbata owocowa;

Obiad

  • Zupa fasolowa, chleb;
    Makaron z serem;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Rogalik z czekoladą;