Stołówka szkolna

warzywa_low

Obiady w naszej stołówce szkolnej przygotowujemy zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia w oparciu tylko o naturalne produkty, przy wykorzystaniu warzyw i owoców pochodzących w większości z ekologicznych upraw. Dużym atrybutem jest fakt uwzględniania w menu również upodobań smakowych naszych uczniów.

Śniadanie i podwieczorek podawany jest dzieciom z Punktu Przedszkolnego.

Koszt obiadu

Osoby, które nie uregulowały płatności
za poprzednie miesiące !!!
proszone są o pilne uregulowanie zaległości.

  1. Cena jednego obiadu dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,50 zł.,
  2. Cena jednego obiadu dla ucznia Szkoły Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,80 zł.,
  3. Cena jednego obiadu dla pracownika Szkoły Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej 3,60 zł.
  4. Wpłaty za obiady należy dokonywać końca następnego miesiąca, natomiast za miesiąc czerwiec do 30 czerwca, przelewem na rachunek bankowy BS Krasnystaw O/ Siennica Różana Nr 07 8200 1021 2003 2100 1935 0009 odbiorca – Zespół Szkół w Siennicy Różanej, Siennica Różana 257 22-304 Siennica Różana.

Jadłospis

Śniadanie

  • Pieczywo, masło, wędlina, warzywo, dżem;
    Herbata owocowa;

Obiad

  • Zupa szczawiowa z jajkiem, chleb;
    Makaron z twarogiem;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Wafelek;

Śniadanie

  • Pieczywo mieszane, wędlina, pomidor, twarożek, dżem;
    Kakao, herbata owocowa;

Obiad

  • Barszcz czerwony, chleb;
    Klopsiki w sosie, kasza jęczmienno – gryczana;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Drożdżówka;

Śniadanie

  • Pieczywo, wędlina, dżem, masło, warzywo, miód;
    Herbata owocowa;

Obiad

  • Zupa jarzynowa, chleb;
    Ziemniaki, udko pieczone, marchew z groszkiem;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Herbatniki;

Śniadanie

  • Pieczywo, wędlina, jajko, miód, masło, dżem;
    Herbata owocowa;

Obiad

  • Zupa krupnik, chleb;
    Bigos, chleb;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Pączek;

Śniadanie

  • Pieczywo pszenne, dżem, masło, wędlina, warzywo;
    Kompot owocowy;

Obiad

  • Zupa barszcz biały z jajkiem i kiełbasą, chleb;
    Spaghetti;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Rogalik.